Etichete

, , , , , , , , , , , ,

” Amurgul contureaza valabilitatea formelor/ ideilor, iar clipa pe măsura imensităţii sale temporale transfera sublimul la valoarea sa absoluta…”(d. inncognitto)

girl-autumn-1280x1024amurgul-viselor-1494De vorba cu mine / de vorba cu tine ???

RRR : inncognitto …

Ce amestec / ce combinatie !!!

amurgul+trist AMESTEC si COMBINATII : Da, un amestec de ganduri si combinatii de culoare, o ecuatie complexa dar nu imposibila a sublimului. Un dialog perfect unde aceste doua cuvinte „amestec & combinatii”, parca ar forma un intreg .

AMESTEC + COMBINATII = SMART

 • S – specifice
 • M – masurabile
 • A – accesibile
 • R – realiste, relevante
 • T – incadrate in timp

Chiar in miezul simbolic al unei seri toride de vara, in ciuda caracterului fragmentat, dar satiric orientat spre prezentul de fata (ca o elegie a sublimului) – un gand distopic in adancul mintii contureaza o poveste simbolica ce prinde viaţa. Aceasta poveste, reprezinta o calatorie dedicata descoperirii si minunilor esentiale ale mintii noastre, cuprinzand flori magice/ mistice, imagini irizate si explozii de lumina aurie.

Si totusi povestile :

 • Zilele astea m-am gandit mult la posibile/ diverse variante de combinatii complexe dupa criteriul specific dar masurabil al accentului principal si continutul realist/ relevant, dar incadrat perfect in timp.
 • Si am ajuns la concluzia ca sunt diverse tipuri de combinatii, unele simple altele destul de complexe asa cum se observa prin aspectul acestui amestec – si astfel se pot formula cateva intrebari interesante pe marginea acestor combinatii :

– care din combinatiile simple/complicate poate asigura o esenta/existenta ?

– care din „combinatii” au sansa de a fi create sau destramate cel mai repede ?

– care se pot transforma, unele in altele cu trecerea timpului ?

 • As mai adauga aici, in perfectiunea acestei povesti circulare, elementele misterului  ce le construieste pe cele a frumosului, iar gandul va stii sa contureze cercul exact (prin tehnica oglinzilor/ ideilor paralele) si va fi posibil sa ingaduie acelasi eveniment din unghiuri total diferite – ca „un transfer” (retrairea senzatiilor/ in complexitatea serii).

Peisajul era minunat, pictat in culori vii – cu flori mistice ce infloresc in amurg si pareau ca stralucesc in nuante de auriu, iar frunzele perfect conturate cuprind simturile, astfel incat se impleteste o noua imagine ce imbina realitatea cu inovatia, pentru a crea momente de neuitat intr-o atitudine eleganta.

a. „amestec & combinatii” = ecuatia perfecta …

In viata, sunt lucruri marunte ce te fac sa te opresti pentru a le admira :

 • sunt sentimente ce te fac sa zbori pur si simplu …
 • sunt oameni ce te fac sa mergi mai departe atunci cand simti ca nu mai ai putere…si oameni ce te tin pe loc atunci cand vrei sa mergi…
 • Da !!! sunt multe … insa … important e sa alegi calea ce aduce calmul in furtunile sufletului !

b. „amestec & combinatii” = ecuatia perfecta …

c. ecuatia perfecta – posibila/ imposibila …

asteptare_5785In amurgul noptii / gandurilor las mintii spatiu sa calatoreasca si sa inventeze – da, sa inventeze iar si iar acest ansamblu = amestec & combinatii …

NOAPTE BUNA TUTUROR !!!

 

Reclame